Dansmeditatie,  Moon Dance

Volle Maan

Tijdens volle maan is het de ideale manier om los te laten.

Niet alleen de volle maan maar de maanstanden hebben enorm veel effect op ons.

Loslaten met Volle Maan

Ik kwam er de laatste jaren achter dat de volle maan aardig wat effect op mij had. Eerst wilde ik er niet echt aan geloven totdat ik heerlijk aan het wandelen langs de zee. Op dat moment besefte ik me ineens dat de maan ook heel veel invloed heeft op de zee (eb en bloed) en aangezien wij zelf ook voor een groot deel uit water bestaan was het ineens best logisch dat de maan ook veel effect op mij kan hebben. Uiteindelijk ben ik het boek gaan kopen “leven met de maan”. Ik ontdekte dat niet alleen de volle maan maar ook de nieuwe maan heel veel kracht bezit die we in ons voordeel kunnen laten werken.

Zo kun je tijdens volle maan heel bewust stil staan bij wat we achter ons willen laten en tijdens nieuwe maan heel bewust kunnen stil staan bij wat we willen manifesteren.

Ik ben geen astroloog en dat is ook niet mijn ambitie. Ik heb mijn eigen passie en expertise ingezet om bewust met de maan bezig te zijn. Dit doe ik inmiddels met meerder gelijkgestemden die zich willen verbinden met de maan. Zo dansen we gezamenlijke via Zoom tijdens Volle Maan en tijdens Nieuwe Maan. Zo staan we samen bewust stil bij wat we wil los willen laten tijdens Volle Maan en wat we willen manifesteren tijdens Nieuwe Maan op een zeer ontspannen manier. Wil je meer lezen over deze dans meditaties lees dan zeker even mijn blog over de Dans Meditaties. Of meld je gewoon aan voor de Online Moon Dance Mediations

Ceremonies zijn heel krachtig, ik sta er elke keer weer verteld van wat voor effect dit heeft. Mijn hoofd denkt er al snel van alles van maar zodra je de mind loslaat, wauw dan zul je versteld er van staan wat dit voor jou kan betekenen. Je kunt natuurlijk tijdens volle maan gewoon lekker je eigen ritueel bedenken waarin je, je dankbaarheid uitspreekt en vergeving toont. Zelf hou ik dit niet heel lang vol en weet ik dus uit ervaring dat ik dit dan weer er doorheen laat glippen. Daarom vind ik het zo ontzettend krachtig en fijn dat ik dit nu samen met anderen via Zoom mag doen tijdens de Online Full Moon Dance Meditation

Net als Nieuwe maan vind volle maan ook elke maand plaats in een ander dierenriemteken. Elk teken biedt een andere vibratie en andere thema’s om voor onszelf mee aan te werken. Ik neem je dan ook telkens elke Volle maan weer mee in een ander thema die op dat moment relevant is. Je hoeft hier dus ook echt niet voor te kunnen dansen. Het gaat om de beweging, van binnen naar buiten, op deze manier kunnen blokkades worden opgeheven en kan energie weer stromen.

Het enige wat je tijdens deze dans meditaties hoeft te doen is het volgen van de muziek en mij stem.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.