Geen categorie

Een Handpan Kopen. Waar moet ik op letten?

Een Handpan aanschaffen waar moet je nu op letten???

Een Handpan is een kostbaar instrument hier wil je natuurlijk graag een weloverwogen keuze in maken

Er wordt helaas soms ook gewoon troep gemaakt in de Handpan wereld.
Maar er zijn gelukkig ook heel veel goede makers die echt verstand hebben van hun vak. En ik ben de geluksvogel die met 1 van deze makers mag samenwerken.
Ik kocht mijn allereerste Handpan in 2020 bij deze maker en ik was er zo tevreden over dat ik een samenwerking ben aangegaan. Zo weet ik zeker dat ik mijn klanten kan helpen aan een Handpan die echt van goede kwaliteit is. Wil je alvast luisteren naar verschillende toonhoogtes dan verwijs ik je graag door naar mijn website: https://soulgolistic.com/handpans/


Als je een Handpan bij Amazone ziet dat kan ik je nu al verklappen koop deze niet. Ik wilde dit in eerste instantie ook eerst doen maar werd direct afgeraden door mijn Handpan leraar. En ik ben blij toe ook.
Een Handpan bij Amazone ligt meestal rond de 500 euro dus ik snap dat mensen daar in geïnteresseerd zijn. Helaas is dit vaak duurkoop en zeker als je er geen verstand van hebt. Dan koop je een Handpan die gewoon niet goed klinkt omdat ze niet goed zijn afgestemd zijn. Een valse Handpan klinkt gewoon niet fijn.


In Nederland ligt een Handpan gemiddeld rond de 1450 euro. Bij mij kun je een Handpan kopen vanaf 1000 euro. Waarom? omdat de maker in een land woont waar het levensonderhoudt lager ligt, gelukkig heeft dat dus geen invloed op de kwaliteit.


Het beste is iig om geen Handpan te kopen uit China.


Verder zou ik goed opletten door te luisteren. Wat resoneert met jou. Je kunt het beste naar verschillende toonhoogtes luisteren ( het liefste met oordopjes in of een koptelefoon op )


Er zijn natuurlijk ook 2de hand mogelijkheden maar kijk ook hiermee uit dat er niet iet beschadigd is of een toon uit de nood is. Vaak kun je die wel weer laten stemmen. Vraag dan even aan iemand die er verstand van heeft om mee te luisteren of de tonen nog mooi zijn.

Ik hoop dat ik je zo een beetje op weg heb kunnen helpen bij je eerste orientatie voor een Handpan. Mocht je nog vragen hebben laat het dan gerust even weten in de reacties. Ook als je deze blog behulpzaam vond of wanneer je graag nog aanvullingen wilt laat het me dan even weten in de reacties.

Express Yourself
Soulgolsitic

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.